Top

Laminaatverwarming - 75 cm breed - verwarmingsfolie

Nieuw
  • Laminaatverwarming  - 75 cm breed - verwarmingsfolie
  • Laminaatverwarming  - 75 cm breed - verwarmingsfolie
  • Laminaatverwarming  - 75 cm breed - verwarmingsfolie
34,95
per stuk


Laminaatverwarming -  verwarmingsfolie

De laminaatverwarming is prima geschikt voor gebruik onder houten- en laminaatvloeren onder karpetten of vinyl vloerbedekking. Daarnaast kunt u het ook gebruiken als plafondverwarming.

 

Met minder dan 0,2 mm dikte, heeft de folie een praktisch te verwaarlozen invloed op de uiteindelijke dikte van de vloer of afwerking van het plafond.
De folieverwarming wordt gebruikelijk gelegd over een ondervloer (dikte ca 6mm) of tegen het raggelwerk van het plafond, die een goede isolatie biedt richting beton- of houten ondervloer. Daardoor is deze methode ideaal voor gebruik bij nieuwbouw als renovatie waar de dikte van de vloer meestal een grote rol speelt. 


Warmteopbrengst

De 2HEAT verwarmingsfolie biedt een gelijkmatige warmteverdeling onder de vloer en plafond. De folie is leverbaar in 100 en 160Watt per m2 en kan toegepast worden als hoofd- of bijverwarming. De folie is in twee breedtes verkrijgbaar (50 en 75 cm) met een maximale lengte van 800 cm.

Installatie

De installatie van de folieverwarming kan door iedereen worden uitgevoerd en is bijzonder geschikt voor doe-het-zelvers. Aanbevolen wordt om voor het aansluiten van de elektrische verbinding een elektricien in te schakelen. Isolatie van de vloer is een pré. Gebruik bijvoorbeeld groene isolatieplaten om de vloer te isoleren.

Eigenschappen op een rij:

 

  • wordt geleverd  met een aansluitkabel, 2x 0,75 ~1.0mm2 (standaardlengte ca 250cm, grotere lengte mogelijk, maak een keuze bij uw bestelling)
  • folie met koudeind (per lengte folie een koudeind), handleiding, exclusief thermostaat
  • aansluitspanning 230VAC, ca. 100 of 160W/m2 (maak een keuze bij uw bestelling)

Welk vermogen heb ik nodig?

- kleine ruimtes <10m2, bijverwarming: 160W/m2
- grote ruimtes >10m2, bijverwarming: 100W/m2
- kleine ruimtes <10m2, hoofdverwarming: 160W/m2
- grote ruimtes >10m2, hoofdverwarming: 160W/m2

Verwarmingsfolie wordt geleverd als maatwerk, retourneren is niet mogelijk.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code